logologo2

Holdet bagLars Kræmmer
Betyrelsesformand

Kunstner, dimitteret fra Emily Carr University of Art & Design, Vancouver, B.C., Canada, 1994.
Medlem af BKF og The Adventures Club of Denmark.
Grundlægger af artmoney i 1997.

lars

Michael V. Sørensen
Betyrelsesmedlem, Revisor og bestyrelsesmedlem

Grundlægger og ejer af Menero ApS, tilbyder alt i kategorien regnskab for små virksomheder. Michael har en bredbaggrund i regnskab og finans, som blandt andet inkluderer positioner som Team Manager og Projekt Manager på Egmont og CFO på Lauritz.com. Michael er en ørn til tal, og har i den forbindelse også været med til at hjælpe med at udvikle momsguide.dk.

Karen Helveg Petersen
Betyrelsesmedlem, Direktør og grundlægger af Radi-Consult.

Økonom med særlig interesse i penge og kapitalmarkedet. Hun har mm. boet og arbejdet i udviklingslande, især i Afrika, som konsulent for udviklingsbistand organisationer. Karen skriver også for politiske, økonomiske, venstreorienteret tidsskrifter. Hun har en stor interesse i artmoney som en mulighed for kontakt på tværs af grænserne for en borger-til-borger basis. Artmoney er ikke “rigtige” penge, og det giver det en bestemt charme.

Peter Rodenberg
Betyrelsesmedlem, Direktør og grundlægger af Inleas Medie.

Inlead er en digital kommunikationsbureau som tilbyder digitale løsninger fra 1999. Indeal har siden 2005 fokuseret på at udvikle højkvalitetsløsninger for danske biblioteker.

Denis Rivin
Aktiv i en række forskellige felter. I øjeblikket studerer han accelererende udvikling af sammenhængen mellem social adfærd og teknologi på IT-Universitetet i København, Danmark, men har tidligere været involveret i samtidskunst på iværksætter-, kurator- og publiceringsniveauer. Områder hvor han bestemt ikke har mistet sin interesse i endnu, selvom deres betydning til tider virker formindsket i lyset af muligheder og udfordringer menneskeheden står over for.